DŘEVO TRUST BULLETIN ČÍSLO 34

05. prosinec 2023 / Aktuality
DŘEVO TRUST BULLETIN ČÍSLO 34

DŘEVO TRUST bulletin číslo 34 radí a inspiruje

V posledním letošním vydání našeho produktového bulletinu jsme se zaměřili na řešení kuchyňského ostrůvku. V ústředním článku jsme se pro vás zamysleli, co vše je potřeba vzít v úvahu, než se pustíte do realizace ostrůvku. Zaměřili jsem se na různé možnosti využití ostrůvku v kuchyni a představíme vám materiály, které vám pomohou udělat z ostrůvku praktický prvek a zároveň ohromující středobod kuchyně.

Kolekce CLEAF se již stala synonymem pro výrazné stylové interiéry. Představujeme vám realizaci interiéru pro čtyřčlennou rodinu s využitím oblíbené a velmi povedené struktury Millenium.

Inspirace není nikdy dost, proto byste neměli přehlédnout další návrhy interiérů, které si pro Kronospan připravily známé designérky. Spojení kuchyňského koutu s obývacím pokojem nebo recepce hotelu byly výzvy, které návrhářky vyřešily velmi poutavě.

Ani letos jsme si nemohli nechat ujít jeden z největších nábytkářských veletrhů v Evropě v

italském Pordenone. Ve fotoreportáži můžete s námi nahlédnout do stánků významných současných i budoucích obchodních partnerů, jejichž produkty právě procházejí výběrem našich produktových manažerů. Brzy se dozvíte, které z nich najdou své místo v našem produktovém portfoliu.

Už jste měli tu možnost seznámit se s kapsovým posuvným systém, který Blum nazval REVEGO? Když si nalistujete představení systému v našem Bulletinu, zjistíte, že jej musíte mít. V tom případě byste neměli přehlédnout qr kód, pod kterým najdete vše, co k objednávání budete potřebovat.

To a mnohem víc se dočtete v novém vydání našeho bulletinu. Již brzy k dispozici v našich prodejnách, nebo si ho prolistujte on-line už nyní.

Online listování v DT Bulletinu #34

Chcete si prolistovat starší vydání našich DT bulletinů? Všechna vydání najdete v našem archivu.