AKČNÍ NABÍDKA NA SETY DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ

29. duben 2024 / Akční nabídky
AKČNÍ NABÍDKA NA SETY DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ

Všechny falcové interiérové dveře modelové řady KLASIK v površích SOLO MATRIX, SOLO 3D a CPL nyní zakoupíte se slevou 20%. Sleva bude poskytnuta pouze na celé sety (dveře bez klik či dalších doplňků + zárubeň falcová nebo OOZ).

Akční nabídka platí do 31. 5. 2024.


Pravidla akce:

1. V termínu od 1. 5. – 31. 5. 2024 na všech prodejnách DŘEVO TRUST, a. s.

2. Sleva 20 % na všechny produkty modelové řady KLASIK v površích SOLO MATRIX, SOLO 3D, CPL.

3. Termín dodání 3-4 týdny.

4. Akce platí pro výšky 197 a 210 cm.

5. Provedení dveří – falcové s ostrou hranou

6. Sleva se vztahuje pouze na celé sety. Za dveřní set se považují dveře (bez kliky či dalších doplňků) a zárubeň (zárubeň falcová nebo OOZ).

7. Tuto akci nelze kombinovat s dalšími akcemi a jinou nestandardní slevou.

8. Sleva se nevztahuje na atypy a další zvláštní požadavky a platí pouze na výrobky SOLODOOR a.s. (nevztahuje se na nakupované zboží, tj. např. na kovové zárubně, kliky, dveře Cristal, posuvný systém Patriot atd.).

9. U dodávek, jejichž součástí jsou i výrobky z akční nabídky, si SOLODOOR a. s. vyhrazuje právo upravit jednostranně termíny dodání v návaznosti na momentální poptávku a vytížení výroby.

Úprava termínu nepodléhá žádné penalizaci ani jiným sankcím.

10. SOLODOOR a.s. si vyhrazuje právo s konečnou platností rozhodnout o všech záležitostech týkajících se této akce.

11. Společnost SOLODOOR a.s. je zároveň oprávněna akci kdykoliv změnit, zrušit v případě naplnění výrobních kapacit či upravit její pravidla během jejího trvání, a to bez jakékoliv kompenzace ve prospěch spotřebitele nebo prodejce (netýká se samozřejmě již námi potvrzených zakázek). Na poskytované slevy nevzniká právní nárok.